Св. Кирил и Методиј бр.13, ТЦ Рамстор Мол приземје, Скопје

New Home Page2022-10-17T22:24:04+00:00

SUPER SALE -35%OFF

15.10 – 30.11.2022

 • GG 0005O 006

  12,300.00 ден

 • GG 0005O 012

  12,300.00 ден

 • GG 0006O 011

  12,200.00 ден

 • GG 0006O 012

  12,200.00 ден

 • GG 0012O 002

  16,000.00 ден

 • GG 0019O 001

  18,200.00 ден

 • GG 0019O 004

  18,200.00 ден

 • GG 0027O 003

  12,300.00 ден

  Best Selleres

  Погледнете ја богатата колекција на нашите најпродавани производи

   Контактни Леќи

   Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

   Голем избор на контактни леќи само во оптика Окулиста

   Нега за очи

   Ние се грижиме за нега на вашите очи

   Оптички Рамки

   Погледенете ја нашата  колекција на оптички рамки за вашите најмили

   Последни Новости

    Очила за сонце

    Оптички Рамки

     Безбедно плаќање
     без ризик и скриени трошоци

     Безбедна и Брза
     достава до вашиот дома

     Дополнителен попуст
     на одредени Online модели

     Go to Top