Св. Кирил и Методиј бр.13, ТЦ Рамстор Мол приземње, Скопје

GG0690O001

18,800.00 ден

на залиха

на залиха

 • WHAT DO YOU USE YOUR GLASSES FOR?

  • ден
  • (max file size 2 MB)
  • ден
  PD (pupilar distance)
  • ден
  • ден
  • 2400 ден
    - index 1.6
     - 100% UV filter
     - antirefleks
     - hidrofobik sloj
     - tvrd sloj protiv grebnatini
  • 2800 ден
   - filter za modro-violetova svetlina
     - index 1.6

      - 100% UV filter

     - antirefleks
     - hidrofobik sloj
     - tvrd sloj protiv grebnatini

  Thanks For Add Your Prescription

  Please continue in your checkout to finish your order

Категории , , ,

Опис

Тип на Очила

Оптички Рамки

Бренд

Gucci

Пол

Машки

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GG0690O001”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Go to Top