Влијателен, иновативен и прогресивен, Гучи повторно го измислува целосно модерниот пристап кон модата. Според новата визија на креативниот директор Алесандро Микеле, Куќата го редефинираше луксузот за 21-от век, дополнително зајакнувајќи ја својата позиција како една од најпосакуваните светски модни куќи. Електрични, современи, романтични – производите на Гучи претставуваат врв на италијанската изработка и се ненадминливи за нивниот квалитет и внимание на деталите.

Филтер Прикажани 1 - 12 од 381 производи
Пол
Бренд
Тип на очила
Боја
Цена

Go to Top