Железничка 31, Diamond Mall, приземје, Скопје

News2015-09-14T00:05:19+01:00

Our Blog

LATEST FASHION NEWS

Можни компликации при носење на контактни леќи

By |October 5th, 2021|

Спиење со контакни леќи Солзниот филм го влажни окото и ја храни рожницата со кислород. Со трепкање

3 совети како да ги заштитите своите очи во летните денови

By |October 5th, 2021|

Сите го сакаме летото, топлите денови, морето, езерото, базените. Но, дали знаете дека летото носи голем ризик

Go to Top