Св. Кирил и Методиј бр.13, ТЦ Рамстор Мол приземње, Скопје

3 совети како да ги заштитите своите очи во летните денови

Сите го сакаме летото, топлите денови, морето, езерото, базените. Но, дали знаете дека летото носи голем ризик за инфекција на самото

Go to Top